FLO

Je staat op een kruising, elke keuze is juist maar welke brengt je het dichtst bij jou kern?

Lieve

Born to explore

Je hebt je al verdiept in mentale gezondheid, podcasts zijn je niet onbekend, je boekenkast begint aardig vorm te krijgen en misschien je zelfs al gewaagd aan een cursus of opleiding maar je eindigt steeds met de vraag, wat wil ik echt? Wie ben ik echt diep vanbinnen? Wat wil mijn kern? Mijn pure ik? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Over Lieve

Met een leven dat tot nu toe flink heeft afgeweken van de norm. Vroeg zelfstandig geworden uit huis sinds mijn 8e voor mijn passie dansen.

Rondgereisd en gewerkt als professioneel danseres wat mijn eigen ik volledig heeft opgebouwd en afgebroken met 4 jaar geleden mijn dieptepunt. Geen idee meer wie ik was, waar ik thuis hoor en wat ik kan. Want als je geen thuis kent waar ga je dan beginnen? Juist, bij jezelf! Naast mijn praktische opleidingen (dans en fitness) heb ik me volledig toegespitst op voeding en vooral mindset. NLP, psychologie en verschillende hechtingsproblemen ben ik gaan onderzoeken waardoor ik uiteraard mezelf weer heb gevonden en opgebouwd maar ook helemaal klaar ben om jou met jezelf te confronteren en de beste versie van jezelf te maken.

Het gaat niet om mijn levensverhaal en wat mij heeft geholpen, het gaat om jou! En wat jou de beste versie van jezelf maakt. Helaas kan je niet alles alleen en zal je aan mij de perfecte mentor hebben 

Wanneer jij de FLO guide gelezen hebt:

  • Dan kan je zelf verantwoordelijkheid nemen voor jou leven en sta je in je kracht
  • Ken je het verschil tussen Ego en kern
  • Dan blijf jij kalm in uitdagende situaties en voel je het vertrouwen dat jij de situatie onder controle hebt.

Schrijf je in en ontvang de Flo Guide zodat jij jouw jij kan zijn in het leven.